Andere examens

Toelatingsexamens arts/tandarts

Je wilt arts of tandarts worden. De eerste hindernis die je zal moeten nemen is het toelatingsexamen. Je twijfelt of je wel voldoende voorkennis hebt? Of je hebt vragen over wat er precies van jou verwacht wordt? Studiebegeleiding Haegeman heeft alle kennis en een pak ervaring in huis om je hierbij te helpen.

In eerste instantie bekijken we samen met jou wat je zal moeten kennen om het examen met succes af te leggen. Daarnaast kan je op onze ervaren leerkrachten vertrouwen om eventuele lacunes in je voorkennis weg te werken. Zo verschijn je alvast goed voorbereid aan de start!

Je kan kiezen voor een intense voorbereiding in een vakantieweek (herfst- kerst-, krokus- paasvakantie, laatste week juni). Hierbij wordt les en begeleid zelfstandig studeren afgewisseld. Je kan uiteraard ook op elk moment van het jaar instappen voor extra begeleiding.

Taalexamens

Grote plannen om in het buitenland verder te studeren? Een eerste stap op we naar je droom is het behalen van het verwachte taalniveau. Of het nu is voor Frans (DELF – DALF) of Engels (TOEFL – IELS – Cambridge English), we kunnen je zeker helpen.